صفحه اصلی / تکنولوژی / وب / گوگل پلاس به پایان راه خود رسید

گوگل پلاس به پایان راه خود رسید

گوگل پلاس
گوگل پلاس

گوگل پلاس به پایان راه خود رسید

گوگل اعلام کرد ۲ آوریل محتویات سرویس «گوگل پلاس» را حذف و این سرویس را تعطیل می کند.

شرکت گوگل با ارسال ایملیی به کاربران خود اعلام کرد محتویات Google+ از ۲ آوریل ۲۰۱۹ میلادی حذف خواهد شد. متن ایمیل به شرح زیر است:

این ایمیل را دریافت کرده‌اید چون یا حساب Google+‎ شخصی دارید یا صفحه‌ای را در Google+‎ مدیریت می‌کنید.
در دسامبر ۲۰۱۸، اعلام کردیم تصمیم داریم در آوریل ۲۰۱۹ استفاده از Google+‎ را به‌دلیل کاربرد کم و چالش‌های مرتبط با حفظ محصولی موفق که انتظارات کاربران را برآورده کند غیرفعال کنیم. مایلیم از شما به‌دلیل اینکه عضو Google+‎ بوده‌اید تشکر کنیم و مراحل بعدی (شامل نحوه بارگیری عکس‌ها و سایر محتواهایتان) را ارائه کنیم.
در ۲ آوریل، حساب Google+‎ شما و همه صفحات Google+‎ ایجادشده توسط شما غیرفعال می‌شود و شروع به پاک کردن محتوا از حساب‌های Google+‎ کاربر خواهیم کرد. عکس‌ها و ویدیوهای Google+‎ موجود در «بایگانی آلبوم» و صفحات Google+‎ شما هم پاک خواهد شد. می‌توانید محتوایتان را بارگیری و ذخیره کنید، فقط حتماً این کار را پیش از آوریل انجام دهید. توجه داشته باشید که عکس‌ها و ویدیوهایی که از آن‌ها در Google Photos پشتیبان‌گیری شده‌ است پاک نخواهد شد.
فرایند حذف محتوا از حساب‌های +Google کاربران، صفحات +Google و «بایگانی آلبوم» چند ماه طول می‌کشد و ممکن است محتوای شما در این مدت همچنان باقی بماند. برای مثال، ممکن است کاربران همچنان بخش‌هایی از حساب Google+‎ خود را ازطریق گزارش فعالیت ببینند و ممکن است تا وقتی Google+‎ کاربر حذف شود بعضی از محتواهای Google+‎ همچنان برای کاربران G Suite قابل مشاهده باشد.
از ۴ فوریه، دیگر نمی‌توانید نمایه، صفحه، انجمن یا رویداد Google+‎ ایجاد کنید.برای دریافت جزئیات بیشتر و به‌روزرسانی‌هایی که منجر به غیرفعال شدن این محصول شده‌اند، سؤالات متداول را به‌صورت کامل ببینید. اگر گرداننده یا مالک «انجمن Google+‎» هستید، می‌توانید داده‌های «انجمن Google+‎» خود را بارگیری و ذخیره کنید. از اوایل مارس ۲۰۱۹، داده‌های بیشتری برای بارگیری دردسترس خواهد بود، ازجمله نویسنده، متن اصلی و عکس‌هایی برای همه پست‌های انجمن در انجمن‌های عمومی. 


اگر با استفاده از دکمه «ورود به سیستم با Google+‎» به سیستم سایت‌ها و برنامه‌ها وارد می‌شوید، این دکمه‌ها در هفته‌های آینده ازکار خواهد افتاد ولی در بعضی موارد ممکن است دکمه «ورود با Google» جایگزین آن‌ها شود. همچنان می‌توانید هنگام دیدن دکمه‌های «ورود با Google» با حساب Google به سیستم وارد شوید. اگر از Google+‎ برای نظر دادن در سایت خود استفاده کرده‌اید، این ویژگی تا تاریخ ۴ فوریه از Blogger و تا ۷ مارس از سایت‌ها برداشته می‌شود. از ۲ آوریل ۲۰۱۹، همه نظرات Google+‎ شما در همه سایت‌ها پاک می‌شود. اگر مشتری G Suite هستید، Google+‎ برای حساب G Suite شما فعال خواهد ماند. برای جزئیات بیشتر، با سرپرست G Suite خود تماس بگیرید. به‌زودی می‌توانید منتظر ظاهر و ویژگی‌های جدید نیز باشید. اگر برنامه‌نویسی هستید که از «رابط Google+ API» یا «ورود به سیستم با Google+‎» استفاده می‌کنید، برای اطلاع از تأثیر این موضوع بر کار شما، اینجا را کلیک کنید.ازطرف همه تیم Google+‎، از شما بابت جایگاه ویژه‌ای که به Google+‎ داده‌اید متشکریم. از گروه هنرمندان مستعد، سازندگان انجمن و رهبران متفکری که Google+‎ را خانه خود دانستند قدردانی می‌کنیم. این کار بدون شوق و فداکاری شما آن چیزی نمی‌شد که بود.

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *